Egy pillanat ...

Ön kosárba tette a terméket

X termék van a kosárban.

Vásárlás folytatása
Kosár megtekintése
Kosár 0
Kosár 0 Kosaram
Nincs egy termék sem a kosárban

Adatkezelő

Társaságunk, az S.C. Exis 2006 S.R.L., székhelye: Campulung, Arges Romania, Str. Stefan Cel Mare 25 ,115100, honlapja: www.RecreationStore.hu a honlapon, az áruházaiban vagy ügyfélszolgálati központjában a részére szolgáltatott személyes adatok adatkezelője. Elérhetők vagyunk e-mailen a privacy.officer@RecreationStore.hu címen.

Adatátvevők

Eltérő rendelkezés hiányában a személyes adatokat az RecreationStore azon más tagjaival közösen dolgozzuk fel, illetve részükre továbbítjuk az adatokat, amely cégek az adatkezelés műszaki feltételeit biztosítják számunkra, vagy a megrendelések, igénybejelentések, panaszok, valamint a vásárlók egyéb kérései intézésében vannak segítségünkre, ill. a marketingakciókban működnek közre.

Bejelentkezés az RecreationStore.hu felhasználói profilba (értékeléssel és véleményezéssel)

A bevásárlólista, vagy a termékeink értékelésének elmentéséhez az RecreationStore.hu weboldalon egy felhasználói profil létrehozása szükséges, amelynek során személyes adatok kezeléséhez is hozzá kell járulni. Aki értékelést szeretne írni termékeinkről, először e-mail címe megadásával hozzá kell járulnia adatai kezeléséhez. A megadott e-mail címen felvesszük vele a kapcsolatot az értékeléssel és a szolgáltatással kapcsolatos adminisztratív feladatok ügyében. A személyes adatokhoz a véleményezési és értékelési szolgáltatást végző partnerünknek is hozzáférést biztosítunk. Az adatokat mindaddig kezeljük, amíg a hozzájárulás visszavonásra nem kerül, amíg a vásárló nem törli felhasználói profilját, vagy egy éven át nem használja a felhasználói profilt.

Online áruház

Termékeink az interneten is megrendelhetők: ilyen esetben szükségünk van vásárlóink megrendelés teljesítéséhez szükséges személyes adataira, mert ezek nélkül a szerződés nem köthető meg, így megrendelésre sincs lehetőség. Az adatkezelés jogalapja a szerződés teljesítése. A rendelés során megadott személyes adatokat az online áruház szolgáltatást biztosító, szerződéses partnereink is kezelik, így például az áruk házhozszállítását végző cégnek is szüksége van a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges adatokra. Vásárlóink személyes adatait a megrendelés teljesítéséhez szükséges ideig, valamint ezen túl is annyi ideig kezeljük, amely idő a megrendeléssel kapcsolatos igények (pl. szavatossági és jótállási igények stb.) teljesítéséhez szükséges, illetőleg ennél tovább, ha ezt jogszabály (pl. számviteli vagy adótörvény stb.) írja elő.

Panaszkezelés

Közvetlenül az e-mailben, telefonon vagy postai úton lehet panaszt bejelenteni, továbbá a honlapunkon található igénybejelentő nyomtatványon is. Mindegyik felsorolt esetben bekérjük azokat a személyes adatokat, amelyek a benyújtott igény rendezéséhez szükségesek, valamint ahhoz, hogy adott esetben felvegyük a kapcsolatot a bejelentővel. Ennek jogalapja az a törekvésünk, hogy minden jogszabályi előírásnak eleget tegyünk. A személyes adatokat szerződéses partnereink (pl. szállítást, összeszerelés, beszerelést stb. végző szolgáltatók) számára is elérhetővé tesszük, amennyiben az igény rendezéséhez erre szükség van. A személyes adatokat legfeljebb 5 évig őrizzük meg általános panasz vagy a Panaszkönyvben szereplő panasz esetén, garanciális igény benyújtása esetén pedig legfeljebb 3 évig. Ha számla kiállítására is sor kerül, akkor a megőrzés ideje 8 év.

Információkérés

Vásárlóink e-mailben, telefonon vagy postai úton, sőt, akár a honlapunkon elérhető információkérő nyomtatvány kitöltésével is kérhetnek bővebb felvilágosítást termékeinkről és szolgáltatásainkról, úgy, hogy legalább az elérhetőségi adataikat megadják, hogy válaszolhassunk a feltett kérdésekre. A személyes adatokat az információkérésre adott válasz elküldésétől számított egy hónapig kezeljük, abból a célból, hogy válaszunkat újra elküldhessük amennyiben azt vásárlóink valamilyen okból nem kapták meg.

Értesítés a termék készletre kerüléséről

Ha egy termék átmenetileg nincs raktáron, vásárlóink kérhetnek olyan szolgáltatást, hogy sms-ben vagy e-mailen értesítsük őket az áru beérkezéséről. Ehhez a szolgáltatáshoz szükségünk van a vásárló elérhetőségi adataira, és a hozzájárulására ezek felhasználásához.

Marketingkommunikáció

Ha érdekelnek a termékeinkre, szolgáltatásainkra és akcióinkra vonatkozó információk, feliratkozhatsz, hogy rendszeresen küldjük neked ezeket a híreket. A feliratkozással automatikusan hozzájárulsz ahhoz, hogy a megadott kommunikációs csatornákon (e-mailen, a Facebook Messengerhez hasonló üzenetküldő rendszereken, sms-ben vagy postai úton) híreket, reklámanyagokat küldjünk neked. A hozzájárulásod visszavonásáig a személyes adataidat azok a szolgáltató partnereink is felhasználják, akik segítenek nekünk a hírek összeállításában és szétküldésében. A hozzájárulást jogodban áll bármikor visszavonni.

Cookie-k („sütik”)

Lásd az erre vonatkozó külön tájékoztatót a honlapunk alján.

A jogaid

Jogodban áll személyes adataidhoz hozzáférni, azokat kijavítani vagy törölni, adott esetben a felhasználásukat korlátozni, ha ezt jogszabály nem korlátozza. Jogodban áll az önkéntes hozzájárulás alapján, vagy szerződés teljesítéséhez rendelkezésünkre bocsátott személyes adataid hordozhatóságához, azaz ahhoz, hogy géppel olvasható és hagyományos formátumban másolatot kapj az adatokról. Jogosult vagy tiltakozni a személyes adataidnak a mi érdekünkben történő kezelése és felhasználása ellen. Jogodban áll bármikor visszavonni az adatok bizonyos célból történő felhasználásához adott hozzájárulásodat. A hozzájárulás visszavonása esetén az adatok visszavonást megelőző időszakban történő kezelése, illetve felhasználása törvényesnek minősül. Jogodban áll panaszt tenni az illetékes hatóságnál (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) székhelye: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5., telefon: +36 (1) 391-1400 ügyfelszolgálat@naih.hu, honlap: www.naih.hu.)

Címzettek (szerződéses partnerek, adatátvevők)

Amorphys Design SRL (www.ays.ro)

NETOPIA SRL (www.mobilpay.ro)

DPD (www.dpd.ro)